Toen ik opgroeide in het Caribisch gebied op het eiland Bonaire, begon mijn liefde voor koken toen ik nog een kind was. Ik voel nog steeds de warme tropische bries door de keukenramen stromen waar ik mijn moeder zou helpen met koken. De geur van "Sazón", een zelfgemaakte Dominicaanse smaakmaker, plaagde me en trok me naar de potten waar ik elk deksel optilde en roerde, zodat ik de heerlijke kruiden beter kon ruiken.
Ik ben nog steeds dol op het maken van "Pastelitos", een typisch Caribisch gebakken pasteitje gevuld met kaas of vlees. Mijn moeder en ik zouden "Pastelitos" maken voor de spelers van het honkbalteam van mijn vader. We gingen naar zijn wedstrijden en hier ontmoette ik de spelers en hun vrouwen en leerde ik mijn passie voor koken te delen door lekkernijen voor hen te maken.
Toen ik negen was, schreef mijn moeder me in voor een Dominicaanse patisseriecursus waar ik de jongste deelnemer van de groep was. Ik naam de lekkernijen die ik die dag maakte mee naar huis. Mijn zus vond het heerlijk toen ze de Dominicaanse vanille rook op het moment dat ik in de auto stapte. De gebakjes waren soms nog warm en ze at ze het liefst gelijk op.
Mijn liefde voor koken hield aan nadat we naar Nederland verhuisden en ik op de Hotelschool in Rotterdam ging studeren. De eerste twee jaar heb doorgebracht met het oefenen van mijn vak door in de restaurants van de school te werken. Dit inspireerde mij om nieuwe gerechten te bedenken, en ik combineerde Dominicaanse en/of Caribische gerechten met de Europese en Amerikaanse keuken.
Tijdens een stage bij restaurant La Place in Rotterdam heb ik het meeste geleerd door in alle afdelingen van het show-cooking restaurant te werken. Uiteindelijk heb ik mijn liefde voor bakken herontdekt door in de bakkerij te werken.
Na verhuisd te zijn naar België, ben ik begonnen met bakken voor alle speciale gelegenheden van familie en vrienden, waar ik mijn school- en werkkennis kon combineren met zelfonderzoek om unieke lekkernijen te creëren, zoals mijn op maat gemaakte taarten.
Ik ben erg enthousiast om mijn passie voor heerlijk eten te delen, waarbij ik een mix van unieke smaken aanbied. Ik zou het geweldig vinden als je met me meeging op mijn reis waar mijn bedrijf niet alleen draait om bakken, maar ook om gerechten en drankjes die simpelweg "Gustosos" (Smaakvol) zijn, dus blijf mij volgen terwijl ik me blijf ontwikkelen en nieuwe dingen op mijn pagina toevoeg.